pühapäev, 30. detsember 2007

Mida Sa teed?

Mida Sa teeksid, kuid Sul järgmine aasta igal nädalal kantakse arvelduskontole 604,800 krooni?
See teeb aastas 31,5 miljonit krooni.

Kuid tingimus on, et saad seda raha kasutada vaid nädal aega. Niisiis esmaspäeval potsatab suur summa Sinu kontole ja kui Sa pole seda pühapäevaks laiaks löönud, siis võetakse see Sinult ära ja tagasi enam ei saa. Kusjuures investeerimine ei lähe arvesse.

Mida teeksid? Kuhu tormaksid? Mida ostaksid? Kellele annetaksid?

Kui Sa homme hommikul üles tõused siis on selle aasta viimane päev. Ja järgmise nädala esimene päev. Ja Sulle antakse 604,800 sekundit iga nädal.
Iga nädal antakse Sulle võimalus oma ajaga teha midagi väärtuslikku. Midagi luua, midagi anda, võimalus endast märk maha jätta! Mida Sa teed?
Miks Sa teed seda mida Sa teed? Mis Sind motiveerib? Mis tegevused teevad Sind tõeliselt õnnelikuks? Ja kui palju oma ajast kasutad nende tegevuste tegemiseks?

Kas lohistad end läbi elu, mõeldes igal hommikul tööle minnes vaid sellele - oh tuleks juba reede? Kas lähed koju mõttega, et oleks võinud kauem pigem tööl olla?
Kui oled oma 604,800 sekundit laiaks löönud ei saa neid enam iial tagasi. See on möödas. See on läbi ja see on pöördumatu! Ja keegi ei tea iialgi, kui palju sekundeid meil veel järel on....
Kui omad eesmärke, mis Sind tõeliselt inspireerivad ja heas mõttes hulluks ajavad oled õnnseen!

Kui teed asju, mis Sind tõeliselt õnnelikuks teevad -hakkab ELU ISE Sind kätel kandma!

Just seda ma teile kõigile soovingi uueks aastaks!

Kommentaare ei ole: