kolmapäev, 19. detsember 2007

Tagasiside andmise aeg!

Aasta lõpuni on vaid veidi rohkem 10 päeva!
On tagasivaatamise aeg ja ettepoole vaatamise aeg.
Mis tehtud ja mis tulekul.

Kuigi, kui hakkad alles nüüd oma firmale järgmise aasta plaane tegema, oled juba hiljaks jäänud. Juba 10 päeva pärast tuleb uue plaani alusel tegutsema hakata! Ja kui plaanid pole veel küpsed on "rong juba läinud". Kui töötasin Hansapangas, siis me hakkasime järgmise aasta strateegiat koostama septembris. Strateegia pole üks selline imevigur, et teed korra valmis ja las ta siis konutab seal riiulis. See peaks olema ikka abimees ja suunanäitaja pidevalt. Kompass!

Hea on vaadata tagasi, mis tehtud sai.
Minu firma on küll vaid 10 päeva vana, kuid võin heameeles tõdeda, et firma loomine on end juba ära tasunud.
Juba esimesel päeval peale firma blogi avaldamist, kirjutas mulle üks kodalane (keda ma kahjuks küll kunagi näinud ei ole). Ta tänas mind oma kirjaga, ning ütles, et olen andnud talle palju inspiratsiooni ja ideid.
Julgustan teid rohkem tagasisidet andma. See võib anda nii palju jõudu juurde! Nii Sulle endale kui ka tagasiside saajale.

Nii nagu Gunnar Aarma oma raamatus kirjutab:
" Kui oleme ühelegi ahastuses viibivale hingele suutnud süüdata tulukese...
Kui oleme saanud anda kellelegi kõrgema ja õilsama ellusuhtumise....
Kui oleme suutnud kergendada koormat neil, kes võitlevad endaga ja on väsinud...
Kui oleme suutnud väikesegi sädemega suurendada maailmaelu armastusleeki...
Kui võiksime tõeks pidada, et meie sõnad ja teod on olnud kellelegi toeks...
Siis võime arvata, et me pole asjata elanud."

Kuna aastanumbrite kokkuvõtmine võtab veel aega, siis tee kokkuvõte sellest - mida Sa oled teistele tegelikult andnud, mida ise saanud ja kas oled õigel teel. Ikka samm - sammult edasi.

1 kommentaar:

Katrin Aedma ütles ...

Palju õnne, Marju! Kõik, mille loomine on südamest ja millega tegutsemine teeb rõõmu ja tuleb armastusest, saab rohelise tule ja hellad õppetunnid :) Gunnar Aarmaga nõus :) Soovin edu ja loodan, et Tipa Tapa Konsultatsioonid ja KA Konsultatsioonid teevad mõnusasti koostööd igal rindel! Hetke kuum prjekt kannab nime: "KeskkonnaSõbralik HeaTegu." Loe siit: http://est.kakonsultatsioonid.ee/l-hiajal-plaanis/keskkonnas-bralik-heategu.html
Katrin