esmaspäev, 3. märts 2008

Tõeline õppimine toimub läbi praktika ja teooria käsikäes

JCI on võimaluste keskkond.
Ja igaühel on võimalus õppida treener-koolitajaks ja seda siis kuni rahvusvaheliselt tunnustatud treenerini välja.
Ja see õppimine käib läbi kogemuse ja teooriaga vaheldumisi. Selleks, et järgmise taseme koolituseni jõuda tuleb vahepeal ka kõvasti koolitustunde teha, mille siis sertifitseerimiskomisjon kinnitab.
Usun, et uusi oskusi saab tõeliselt omandada just sellisel viisil - läbi kogemuste kogumise praktikas ja siis taas teooriat juurde õppides.

Olen läbinud nüüd JCI Designeri koolituse ja saavutanud järgmise taseme koolitaja tunnistuse CNT - Certified National Trainer! Selleks, et järgmist taset IG - International Graduate saavutada, pean tegema koolitusi ka väljaspool Eestit.

Olen kirjutanud juba avalduse, et olla meeskonnatreeningute koolitajaks JCI Euroopa Akadeemias. Sinna juhtimiskoolitusele tulevad kokku 80 kohaliku kodade juhti üle Euroopa. Minu koolituskaaslane JCI Designerilt tunneb selle korraldajaid, siis ta pakkus ennast lahkel minu soovitajaks sellele koolitusele. Selliste kontaktvõrgustike loomine on ülioluline ja soovitan seda kõigile.

Täna olin ülimalt rõõmus tema soovitust ka tegelikkuses nähes.
Siin ta on, Belgia firma Lector.eu treener ja koolitaja Dave Synaeve soovitab mind nii:

I would like to recommend Marju Raadik-Kantsik from JCI Estonia, after having seen her in action at the JCI Designer course in Helsinki.

If you are searching for someone in the outdoor team, here’s a motivated and skilled godess.

Pildil koos JCI Soome Treening Instituudi direktori Timo Wallenius´ega JCI Designeril koolitust ettevamlistamas.

Kommentaare ei ole: