reede, 8. veebruar 2008

Raamatusoovitus

Soovitan soojalt lugeda raamatut - Stress kui assümeetriline seisund.
Raamatu autoriteks on meie oma Eesti tunnustatud arstid ja ravijad: Aili Paju ja Riina Raudsik.

Raamatus oli hea leida taaskord tõdemus, et igasuguseid muutused saavad alguse alati meist endist. Seal on väga hea ülevaade põhitõdedest, mida võiks igapäev järgida, et elada täisväärtuslikumat ja energilisemat elu. Lihtne tõde on ju, et ennetamine on alati palju mõistlikum, kui tagajärgedega tegelemine. Ja seda eriti stressi, depressiooni või nendest tingitud haigustega tegelemisel.
Raamatus on väga põhjalikult tutvustatud muutusi mis toimuvad organismis pinge seisundis. Mida see endaga kaasa toob ja mida meiega teeb. Lihtsalt puust ja punaseks, samas põhjalikult meditsiinilisi termineid kasutades. Aga meetodid pingeseisundiga toime tulekuks on üllatavalt lihtsad - veeprotseduurid, toitumine, silmade harjutused ja kehaline koormus. Igapäevased ja lihtsalt teostatavad asjad, kui soov enda ellu rohkem energiat tuua.

2005 osteti USA’s depressioonileevendavat Prozac’i 13.4 miljardi dollari eest (+18% eelmisest aastast). 2004 avastas Suurbritannia Keskkonnaagentuur Prozac’it joogivees kuhu see jõudis veepuhastusjaama heitveest. USA Baylori Ülikooli teadlased avastasid Prozac’i kaladest – mõlemad on märgid ravimi ohtrusest.

Seega ära unusta ennast! Vaata enda sisse ja leia üles asjad, mis Su ellu pingeid toovad, miks toovad ning kuidas seda muuta.
Tulen hea meelega ka stressikoolitust Sinu firmasse tegema!

We have no more right to consume happiness without producing it than to consume wealth without producing it.-George Bernard Shaw

Kommentaare ei ole: