esmaspäev, 18. veebruar 2008

Koolitussoovitus

Eestisse tuleb mees nimega Lars Hajslund.
Tema koolitused on midagi, mida lihtsalt ei tohi vahele jätta.

Lars on rahvusvahelisel tasemel koolitaja. Ta on koolitanud tippjuhte ja firmasid üle terve maailma. Ta on koolitanud rohkem kui 50 erinevas riigis. Tema teadmised ja kogemused juhtimisest on hämmastavad, ning see kuidas ta neid suudab edasi anda on fantastiline.
Teda on väga hea kuulata ja ta paneb mõtlema ning enda sisse vaatama. See, et Lars Eestisse tuleb on meile väga suur au!
Ja võimalus.

Mul oli võimalus tema koolitusel osaleda 4 aastat tagasi, kui ta rääkis teemal "colour full leadership". Kuidas mõista inimesi läbi 4 erineva värvigamma. Kuidas olla parem juht ja liider? Tõestamaks, et me kõik suudame palju rohkem kui esmapilgul võibolla usume - purustasime koolitusel kõik ühe näpuga harilikku pliiatsit. Ja kõik said sellega hakkama.
Ta ise hüppas selle tõestuseks toolilt šampusepudeli klaasikildudele ning jalutas seal peal. Jalad jäid täiesti terveks.
Tema koolitused on elamus.

Nüüd on ta taas Eestisse tulemas ja esineb koolitusega EBSis ja JCI Kevadkonverentsil. Seekordse koolituse konkreetne teema pole veel paigas. Kuid teda on hea kuulata ükskõik mis teemal!

Tol 4 aasta tagusel ajal olin ma JCI Eesti asepresident ja vastutasin isiksuse arendamise valdkonna eest. Ja enne suurt koolitust viis ta läbi ka koolituse kohalike kodade presidentidele. Sel päeval oli mul võimalus olla tema kaastreener. Aitasin läbi viia tema meeskonnamänge ja outdoor treeninguid. See oli minu jaoks suur võimalus. Ja temalt saadud teadmisi ja kogemusi kasutan siiani oma treeningutel.

Kommentaare ei ole: